Cum arată frații lui Jador. S-au pocăit și cântă muzică religioasă

Pasiunea pentru muzică se transmite în familie. Frații lui Jador de la Survivor îi calcă pe urme? Concurentul i-a cucerit pe români după ce a apărut la Puterea Dragostei, apoi s-a lansat în domeniu. Manelele lui sunt ascultate de milioane de români și nu numai, dar puțină lume știe secretul din familia lui.

Cum arată frații lui Jador. S-au pocăit și cântă muzică religioasă

Pasiunea pentru muzică se transmite în familie. Frații lui Jador de la Survivor îi calcă pe urme? Concurentul i-a cucerit pe români după ce a apărut la Puterea Dragostei, apoi s-a lansat în domeniu. Manelele lui sunt ascultate de milioane de români și nu numai, dar puțină lume știe secretul din familia lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că pare jovial și mereu cu zâmbetul pe buze, Jador nu a avut deloc o viață fericită și nici nu a trăit în lux, ca acum. Colegul lui Culiță Sterp din echipa Faimoșilor a făcut o serie de mărturisiri despre durerea pe care a ascuns-o în suflet, ani buni.

Jador provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Cum arată frații lui Jador. S-au pocăit și cântă muzică religioasăCum arată frații lui Jador. S-au pocăit și cântă muzică religioasă

Frații lui Jador s-au pocăit

Familia artistului a trecut prin niște momente grele. Părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer, au pierdut tot ce aveau din cauza tratamentelor costisitoare, dar credința i-a ajutat să meargă mai departe. Tocmai de aceea, au decis să se pocăiască. Pe acest drum au pornit și frații lui Jador, care cântă acum melodii religioase.

”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă.A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici.

Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?”, a povestit Jador cu ceva vreme în urmă. 

Citește și: Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador. A venit la Survivor ca să uite de ea

Citește și: Loredana Chivu suferă de o boală gravă. Medicii refuză să o trateze: ”Era să mor pe masa de operație”

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Cristi Borcea nu le-a lăsat nimic fostelor soții. Pe numele cui e trecută toată averea lui

Jador s-a susținut în școală cu ajutorul social

Cântărețul de 25 de ani a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare. Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Astfel, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă, scrie playtech.

Cine este Georgiana, fosta iubită a lui Jador

Deși prin viața lui Jador au trecut o mulțime de femei, artistul declară că singura pe care nu a putut-o uita este Georgiana, care speră, cândva va găsi puterea să îl ierte. Jador a venit la Survivor pentru a uita de fosta lui iubită. Cei doi s-au despărțit în 2016, însă cântărețul încă suferă după ea.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă’, a dezvăluit Jador la Survivor România.