Cum a rezolvat Primăria Blejoi problema cursurilor online, fără bani de la părinți. VIDEO

Deși în unitățile de învățământ din Blejoi se aplică scenariul verde, toți elevii venind la ore, autoritățile locale au pregătit infrastructura necesară pentru scenariul galben și roșu. În timp ce în multe școli din Prahova părinții sunt nevoiți să strângă bani pentru a cumpăra echipamentele necesare desfășurării cursurilor online, Primăria Blejoi a dotat toate sălile […] Articolul Cum a rezolvat Primăria Blejoi problema cursurilor online, fără bani de la părinți. VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum a rezolvat Primăria Blejoi problema cursurilor online, fără bani de la părinți. VIDEO

Deși în unitățile de învățământ din Blejoi se aplică scenariul verde, toți elevii venind la ore, autoritățile locale au pregătit infrastructura necesară pentru scenariul galben și roșu.

În timp ce în multe școli din Prahova părinții sunt nevoiți să strângă bani pentru a cumpăra echipamentele necesare desfășurării cursurilor online, Primăria Blejoi a dotat toate sălile de curs cu infrastructura completă.

Astfel, în fiecare sală de clasă există deja câte un ansamblu format din camera HD, microfon, monitor și laptop.

”Am cumpărat noul echipament pentru cursurile online, cum am promis. Nu ne dorim ca acesta să fie folosit, dar trebuie să ne pregătim pentru orice. Le dorim sănătate elevilor și profesorilor noștri” este mesajul postat pe Facebook de autoritățile locale din Blejoi.

În această comună, toate școlile sunt dotate cu termo-scanere și dozatoare cu dezinfectanți astfel încât copiii să fie în siguranță.

Am cumpărat noul echipament pentru cursurile online, cum am promis. Nu ne dorim ca acesta să fie folosit, dar trebuie să…

Publicată de Primăria Blejoi pe Miercuri, 23 septembrie 2020

 

Articolul Cum a rezolvat Primăria Blejoi problema cursurilor online, fără bani de la părinți. VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.