Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui: „Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…”

Alin Sălăjean de la Survivor a revenit în țară și a avut parte de o revedere intensă cu soția lui. Diana și Războinicul au avut prima apariție TV împreună și au spus ce s-a întâmplat de când sportivul a venit din Republica Dominicană.

Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui: „Am luat-o în brațe, am făcut dragoste…”

Alin Sălăjean de la Survivor a revenit în țară și a avut parte de o revedere intensă cu soția lui. Diana și Războinicul au avut prima apariție TV împreună și au spus ce s-a întâmplat de când sportivul a venit din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Diana și Alin Sălăjean au fost invitați la Teo Show. Ținându-se de mână și cu un zîmbet larg pe buze, cei doi au povestit ce s-a întâmplat de la reîntoarcearea Războinicului în țară.

Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui: "Am luat-o în brațe, am făcut dragoste..."Cum a decurs revederea dintre Alin Sălăjean de la Survivor și soția lui: "Am luat-o în brațe, am făcut dragoste..."

Alin Sălăjean și-a sunat soția imediat ce a ieșit din competiție

Primul lucru pe care Alin l-a făcut după ieșirea din competiție a fost să-și sune soția și să-și urmărească discursul pe care susținut la plecare.

„În primul rând am sunat-o pe soția mea. Am plâns șiroaie și am văzut ieșirea mea de la consiliu. Mi-am văzut discursul, nu știam că pot să fiu vreodată atât de coerent, de sincer, de împăciuitor. Nu pot să fiu astăzi cu o frază, cu un interviu și după să fiu altfel”, a adăugat Războinicul.

Alin Sălăjean: „Nu mă mai doare carnea pe mine”

Se pare că revederea a fost una intensă, iar acum Alin s-a liniștit după ce și-a putut ține soția în brațe.

„Din momentul în care am ajuns acasă nu mă mai doare carnea pe mine, pentru că mi-am văzut soția. Am luat-o în brațe, am făcut dragoste, mi-am văzut prietenii, care mi-au facut o primire foarte frumoasa la aeroport”, a spus Alin Sălăjean de la Survivor.

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie Alin Sălăjean de la Survivor pe soția lui.A făcut spectacol

Citește și: Legătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean de la Survivor și Liviu Vârciu.Cum s-au cunoscut

Citește și: Ana Baniciu a avut COVID-19! Cum se simte acum:„Bine că a trecut!”

Citește și: Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe mama ei.Ce acuzații le aduce și ce a cerut în instanță

Alin Sălăjean: „Nu prea eram umil înainte să plec”

Alin Sălăjean a recunoscut cât de mult l-a schimbat competiția sportivă… în bine. Dacă înainte era puțin mai arogant, de acum înainte și-a propus să fie mai umil.

Nu prea eram umil înainte să plec. Trebuie să recunosc că eram mai cu nasul pe sus și nu știam să încasez. Mă interesau și părerile oamenilor, chiar dacă nu erau importanți. Mi-am dat seama că părerile cele mai importante sunt ale soției și familiei tale, celelalte păreri trebuie să te intereseze, dar să nu afecteze. Asta am realizat în timpul în care m-am aflat în show”, a mărturisit Alin Sălăjean.

Decizia luată de Alin Sălăjean după ce s-a întors de la Survivor

De asemenea, o altă decizie importantă pe care Alin a luat-o după revenirea în țară a fost să ia legătura cu părinții lui. „O să îi sun să le cer iertare”, a subliniat Războinicul. 

Întrebat cine și-ar dori să câștige competiția, Alin Sălăjean a spus numele prietenului său, Albert.

„Îmi doresc Albert să câștige, o spun franc. Am fost acuzat de câteva lucruri neadevărate, pe care le-am demontat. M-a acuzat că stau pe la medic, că din acest motiv sunt bun pe traseu. Din ce motiv am ieșit din concurs? Eu am fost blocat pe spate și pe traseu trăgeam cu durere”, a mai adăugat Alin Sălăjean.