Cum a ajuns activistul de mediu Răzvan Ioniță să candideze ca independent la Consiliul Local Băicoi – Observatorulph.ro LIVE

Răzvan Ioniță, unul dintre fondatorii Asociației Eco Natura Comunității Băicoi, ONG care luptă pentru protecția mediului, va candida ca independent la Consiliul Local Băicoi la alegerile din 27 septembrie. Printre proiectele propuse alegătorilor se numără lucrări de ecologizare, stoparea poluării, digitalizarea primăriei și transparență în cheltuirea banului public. Răzvan Ioniță este invitatul lui Marius Nica […] Articolul Cum a ajuns activistul de mediu Răzvan Ioniță să candideze ca independent la Consiliul Local Băicoi – Observatorulph.ro LIVE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum a ajuns activistul de mediu Răzvan Ioniță să candideze ca independent la Consiliul Local Băicoi – Observatorulph.ro LIVE

Răzvan Ioniță, unul dintre fondatorii Asociației Eco Natura Comunității Băicoi, ONG care luptă pentru protecția mediului, va candida ca independent la Consiliul Local Băicoi la alegerile din 27 septembrie.

Printre proiectele propuse alegătorilor se numără lucrări de ecologizare, stoparea poluării, digitalizarea primăriei și transparență în cheltuirea banului public.

Răzvan Ioniță este invitatul lui Marius Nica în emisiunea ”Observatorulph.ro LIVE” ce poate fi urmărită aici:

Articolul Cum a ajuns activistul de mediu Răzvan Ioniță să candideze ca independent la Consiliul Local Băicoi – Observatorulph.ro LIVE apare prima dată în Observatorul Prahovean.