Culmea tupeului. Un tânăr a încercat să intre în sediul Poliției Prahova cu certificatul de vaccinare al altei persoane

Un prahovean de 33 de ani din este cercetat penal după ce a vrut să intre în sediul IPJ Prahova prezentând certificatul de vaccinare al altei persoane. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Observatorul Prahovean că bărbatul încerca să ajungă la un birou al DRPCIV. Potrivit IPJ Prahova, joi în jurul orei 13.20, polițiștii Secției nr.1 […] Articolul Culmea tupeului. Un tânăr a încercat să intre în sediul Poliției Prahova cu certificatul de vaccinare al altei persoane apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Culmea tupeului. Un tânăr a încercat să intre în sediul Poliției Prahova cu certificatul de vaccinare al altei persoane

Un prahovean de 33 de ani din este cercetat penal după ce a vrut să intre în sediul IPJ Prahova prezentând certificatul de vaccinare al altei persoane.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Observatorul Prahovean că bărbatul încerca să ajungă la un birou al DRPCIV.

Potrivit IPJ Prahova, joi în jurul orei 13.20, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au fost sesizați de către jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cadrul unei instituții publice, situată pe strada Vasile Lupu din municipiu, au identificat un bărbat care ar fi prezentat un cod QR al altei persoane.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Florești a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații.

Articolul Culmea tupeului. Un tânăr a încercat să intre în sediul Poliției Prahova cu certificatul de vaccinare al altei persoane apare prima dată în Observatorul Prahovean.