Culiță Sterp, adevărul despre începutul relației cu Daniela Iiliescu: „Ea a crezut că vreau doar o aventură”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu așteaptă cu nerăbdare nașterea băiețelului lor, însă micuțul se lasă așteptat. Cei doi au publicat un vlog pe YouTube în care le povestesc fanilor cum s-au cunoscut și despre cum a început povestea lor de dragoste. În plus, Culiță Sterp a dezvăluit că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Daniela Ilieascu.

Culiță Sterp, adevărul despre începutul relației cu Daniela Iiliescu: „Ea a crezut că vreau doar o aventură”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu așteaptă cu nerăbdare nașterea băiețelului lor, însă micuțul se lasă așteptat. Cei doi au publicat un vlog pe YouTube în care le povestesc fanilor cum s-au cunoscut și despre cum a început povestea lor de dragoste. În plus, Culiță Sterp a dezvăluit că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Daniela Ilieascu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a băiețelului lor. Daniela trebuia să nască deja, dar micuțul se lasă așteptat. Pentru că primesc întrebări legate de nașterea celui mic, primul lucru pe care Daniela Iliescu l-a spus la începutul vlog-ului publicat pe YouTube a fost: „Toată lumea mă întreabă când nasc. Să știți că nu știu când nasc”.

Culiță Sterp, adevărul despre începutul relației cu Daniela Iiliescu: „Ea a crezut că vreau doar o aventură”Culiță Sterp, adevărul despre începutul relației cu Daniela Iiliescu: „Ea a crezut că vreau doar o aventură”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au povestit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste. Aceștia le promiseseră urmăritorilor lor că vor face un vlog în care le vor spune întreaga lor istorie. Culiță Sterp și frumoasa lui iubită s-au cunoscut în perioada liceului, ei fiind în aceeași clasă și au fost prieteni încă de la început.

Citește și: Ce au vorbit Alin Sălăjean și Culiță Sterp, după Survivor:”O să-i dau un pumn…”

Citește și: Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor:”După naștere, schimbarea va fi abruptă”

Citește și: Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată:„E ciudat…”

Citește și: Cum au sărbătorit Oana Roman și Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă. Reacția vedetei privind o posibilă împăcare:„Deocamdată…”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au fost colegi în liceu

Culiță Sterp a povestit că el și Daniela Iliescu nu s-au înțeles foarte bine pe vremea în care erau în clasa a IX-a, însă situația s-a schimbat pe parcurs. Culiță avea sentimente pentru ea încă de atunci, dar îi era rușine să îi spună.

„În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai buni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete.

A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp nu și-a înșelat fosta soție cu Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au înțeles foarte bine încă din liceu, însă au fost doar prieteni. Prin anul 2020, cei doi au început să reia legătura, iar prietenia care îi lega a început să se transforme în iubire. Culiță Sterp a vrut să pună capăt zvonurile potrivit cărora el a înșelat-o pe fosta soție, Carmen de la Sălciua, cu Daniela. În momentul în care cei doi au decis să aibă o relație, amândoi erau singuri. Ba chiar, Culiță Sterp le-a arătat internauților mesajul în care o invita pe Daniela la nuntă.

Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de a și vreau să vă spun că a trecut mult tip până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mărturisit Culiță Sterp.

Daniela Iliescu a crezut că artistul își dorește doar o aventură

Inițial, Daniela Iliescu nu a fost foarte sigură de intențiile lui Culiță Sterp. A crezut că el nu-și dorește decât o aventură, însă artistul spune că niciodată nu s-a gândit la așa ceva.

Niciodată nu m-am gândit la chestia asta, că am vrut să mă combin cu ea ca să fie o fată cu care să stau așa puțin timp și după să mă despart. Eu m-am gândit tot timpul la o relație de lungă durată cu ea pentru că știam că e o fată cuminte, că e din familie bună de la noi din oraș și toată lumea o știa că e fată cuminte, că e deșteaptă, că are studii”, a mai spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp s-a străduit să o cucerească pe Daniela Iliescu și s-o convingă că nu își dorește doar o aventură cu ea. În cele din urmă, Daniela s-a decis să îi acorde o șansă lui Culiță.

 „La început i-am zis că nu mă văd cu el, strict din cauza stilului de viață, al trecutului. Îmi era frică mai mult, dar începea să îmi placă de el. Așa am început să mă îndrăgostesc de tine”, a spus Daniela Iliescu.

Culiță Sterp, despre nunta cu Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu plănuiesc să se și căsătorească în viitor. Artistul a spus că are de gând să o ceară de soție pe iubita lui, însă nu a vrut să spună și când vrea să facă acest lucru. În orice caz, acesta vrea mai întâi să facă botezul celui mic și după aceea să urmeze și nunta.

Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a recunoscut Culiță Sterp.

Sursa Foto: Instgaram, captură de ecran