Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor: „Nu îmi place să cerșesc milă”

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor și a oferit primele declarații despre experiența ei în Dominicană. Raluca admite că este o competiție foarte dură și că acasă este mult mai puternică decât a putut să fie la Survivor, iar asta și pentru că nu poate cerși milă ca alți concurenți.

Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor: „Nu îmi place să cerșesc milă”

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor și a oferit primele declarații despre experiența ei în Dominicană. Raluca admite că este o competiție foarte dură și că acasă este mult mai puternică decât a putut să fie la Survivor, iar asta și pentru că nu poate cerși milă ca alți concurenți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Raluca Dumitru a oferit primele declarații despre eliminarea de la Survivor. Faimoasa susține că s-a confruntat cu mici dificultăți, după ce a părăsit competiția. Printre acestea se numără dificultatea de a dormi în patul de acasă, să aibă pernă și liniște.

Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor: "Nu îmi place să cerșesc milă"Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor: "Nu îmi place să cerșesc milă"

Am probleme de când am ieșit din competiție. Nu am putut să dorm deloc, m-am dezobișnuit să dorm în pat, să am o pernă, am avut o noapte lungă. Îmi lipsesc păturile pe care le aveam: 8 la număr, 8 aveam, le aveam bine proporționate.

În momentul de față mă simt foarte bine, am reușit să vorbesc cu cei dragi, nu mă așteptam să îmi fie atât de greu, să îmi lipsească atât de mult.

Nu știu de unde am avut putere să merg mai departe de fiecare dată. Mă consideram o persoană puternică, dar acasă sunt mai puternică. „, spune Raluca Dumitru.

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:”Înnebuneam când apărea”. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…’

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!’

Ce spune Raluca Dumitru despre Elena Marin de la Survivor

Raluca Dumitru a vorbit despre scena cu Elena Marin când îi curge sânge din nas că nu a fost atât de gravă pe cât a părut la televizor. Recunoaște faptul că toată lumea trece prin multe stări, însă nu trebuie să te lași afectat de tot ceea ce se întâmplă. 

Eu cu Elena ne cunoșteam dinainte de competiție, ea a spus mereu despre mine că sunt mai vulcanică, o persoană care atunci când cineva mă atacă sau îmi spune ceva, clar eu o să îmi dau cu părerea, o să răspund, ceea ce s-a și văzut.

Am avut anumite reacții, poate nu neaparat demne, dar Survivor a scos cred tot ce este mai rău, pot să spun că dacă eram acasă nu făceam multe lucruri pe care le făceam acolo.„, a spus Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru dă de înțeles că Elenei Marin îi place să joace rolul de victimă și profită de orice situație pentru a sensibiliza fanii emisiunii și de a cerși mila tuturor.

Fiecare consiliu este foarte emoționant, intri acolo cu niște sentimente, pur și simplu nu îți găsești cuvintele. Eram în spatele ei, am văzut când s-a întors și era cu degetul în nas, s-a întâmplat să îmi curgă sânge din nas, mie îmi picură.

Ceea ce nu am văzut la Elena, am văzut că s-a întors și că și-a băgat de vreo 3 ori degetul din nas. Am văzut când a scos degetul că avea o pată mică de sânge.

Eu ce am văzut… nu i-a curs sânge. Când îți curge sânge nu stai să bagi degetul în nas. Ea a crezut că va fi votată în acea seară. Nu știu exact ce a vrut să facă, nu sunt în mintea ei. Elena este genul de persoană mai sensibilă, care plânge. Eu nu pot să fiu așa. Nu îmi place să cerșesc milă. Nu sunt genul care să plâng în fața oamenilor.„, a mai spus Raluca Dumitru.