CTnews TV: Stelian Ion, candidat al Alianței USR-PLUS Constanța pentru demnitatea de deputat: “România are nevoie de o Constituție modernă și de o Curte Constituțională care să nu mai răspundă la comenzile politicului”

Alianța USR-PLUS Constanța deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cu actualul deputat Stelian Ion. Printre proiectele prioritare pentru parlamentarul constănțean, avocat de profesie, se numără și cele legate [...] The post CTnews TV: Stelian Ion, candidat al Alianței USR-PLUS Constanța pentru demnitatea de deputat: “România are nevoie de o Constituție modernă și de o Curte Constituțională care să nu mai răspundă la comenzile politicului” first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Stelian Ion, candidat al Alianței USR-PLUS Constanța pentru demnitatea de deputat: “România are nevoie de o Constituție modernă și de o Curte Constituțională care să nu mai răspundă la comenzile politicului”

Alianța USR-PLUS Constanța deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cu actualul deputat Stelian Ion.

Printre proiectele prioritare pentru parlamentarul constănțean, avocat de profesie, se numără și cele legate de reforma constituțională și a legilor justiției. Într-o discuție cu jurnalistul Paul Alexe, Stelian Ion și-a exprimat părerea că România are o Constituție depășită moral, în timp ce Curtea Constituțională trebuie reformată pentru a fi scoasă de sub influența absolută a politicului. De asemenea, Stelian Ion a subliniat că Alianța USR-PLUS continuă demersul său de a promova inițiativa Fără penali în funcții publice, chiar dacă realizarea unui referendum în acest sens, odată cu alegerile parlamentare, a fost blocată în Parlament.

Despre cum vede deputatul constănțean că trebuie făcute aceste schimbări la Curtea Constituțională, despre propunerile pentru modificarea Constituției, dar și despre subiectul “fierbinte” al intrării municipiului Constanța în carantină, în interviul de la CTnews TV.Comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200021

The post CTnews TV: Stelian Ion, candidat al Alianței USR-PLUS Constanța pentru demnitatea de deputat: “România are nevoie de o Constituție modernă și de o Curte Constituțională care să nu mai răspundă la comenzile politicului” first appeared on Constanța NEWS.