CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre revenirea la prima dragoste politică, PNL

Cu doar câteva zile înaintea startului oficial al campaniei electorale, echipa Constanța News s-a aflat în orașul Hârșova, unde a stat de vorbă cu primarul Viorel Ionescu, pentru a afla planurile acestuia pentru viitorul localității [...] The post CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre revenirea la prima dragoste politică, PNL first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre revenirea la prima dragoste politică, PNL

Cu doar câteva zile înaintea startului oficial al campaniei electorale, echipa Constanța News s-a aflat în orașul Hârșova, unde a stat de vorbă cu primarul Viorel Ionescu, pentru a afla planurile acestuia pentru viitorul localității dunărene. Discuția a atins și subiectul revenirii tânărului primar constănțean la prima dragoste politică, Partidul Național Liberal, dar și modul în care acesta vede viitorul orașului Hârșova.

Totodată, Viorel Ionescu a confirmat că va vandida pentru un nou mandat de primar și a transmis un mesaj locuitorilor urbei.

Totul, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.The post CTnews TV: Primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, vorbește despre revenirea la prima dragoste politică, PNL first appeared on Constanța NEWS.