CTnews TV: Mircea Dobre, candidat Pro România Constanța la Camera Deputaților: ”Pe 6 decembrie, românii au de ales viitorul premier între Victor Ponta, Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu și eternul Ludovic Orban”

Pro România a fost primul partid care și-a anunțat candidatul pentru funcția de viitor premier al României în persoana lui Victor Ponta. Invitat în studioul Constanța News Tv, Mircea Dobre a reamintit faptul că și [...] The post CTnews TV: Mircea Dobre, candidat Pro România Constanța la Camera Deputaților: ''Pe 6 decembrie, românii au de ales viitorul premier între Victor Ponta, Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu și eternul Ludovic Orban'' first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Mircea Dobre, candidat Pro România Constanța la Camera Deputaților: ”Pe 6 decembrie, românii au de ales viitorul premier între Victor Ponta, Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu și eternul Ludovic Orban”

Pro România a fost primul partid care și-a anunțat candidatul pentru funcția de viitor premier al României în persoana lui Victor Ponta. Invitat în studioul Constanța News Tv, Mircea Dobre a reamintit faptul că și în timpul crizei social-economice ce a urmat anului 2008, România a reușit tot cu Ponta premier să traverseze perioada dificilă.

Deputat constănțean din anul 2012, reconfimat în funcție în 2016, Dobre candidează pentru un nou mandat la alegerile din 6 decembrie. Parlamentarul a explicat că programul de guvernare propus de Pro România are câteva măsuri esențiale pentru a reuși să readucă țara pe un curs aliniat altor state din Europa care se pregătesc deja pentru 2021.

Dobre a menționat printre acestea Venitul Minim de Criză, scutirea de la plata unor obligații fiscale în cazul IMM-urilor, redeschiderea școlilor în paralel cu un Program Național de Testare pentru infecția cu Covid 19. Urmăriți detalii în emisiunea de la Constanța News Tv.Comandat de Partidul PRO România Filiala Constanța

Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro

Cod mandatar financiar: 11200008

 

The post CTnews TV: Mircea Dobre, candidat Pro România Constanța la Camera Deputaților: ''Pe 6 decembrie, românii au de ales viitorul premier între Victor Ponta, Dacian Cioloș, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu și eternul Ludovic Orban'' first appeared on Constanța NEWS.