CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, anunță care sunt surprizele de sărbători pentru pensionarii și copiii din comună

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost invitată la emisiunea CTnews TV și a abordat mai multe subiecte de actualitate. Mariana Gâju a explicat care este secretul pentru care comuna Cumpăna nu este carantinată, având [...] The post CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, anunță care sunt surprizele de sărbători pentru pensionarii și copiii din comună first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, anunță care sunt surprizele de sărbători pentru pensionarii și copiii din comună

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost invitată la emisiunea CTnews TV și a abordat mai multe subiecte de actualitate.

Mariana Gâju a explicat care este secretul pentru care comuna Cumpăna nu este carantinată, având în vedere că localități învecinate sunt. Ea a mai vorbit despre măsurile pe care Primăria Cumpăna le pregătește pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, vor fi acordate ajutoare pentru bătrâni și persoane cu dizabilități, dar și cadouri pentru copii de toate vârstele. Aceștia din urmă vor primi peste 1700 de pachete de Moș Nicolae și de Moș Crăciun, darurile urmând să fie împărțite cu ajutorul voluntarilor.

Mariana Gâju s-a mai referit în emisiunea de la CTnews TV și la acțiunile primăriei împreună cu Crucea Alb-Galbenă pentru asistența medicală gratuită în comună, dar și la ultimele noutăți privind nodul de autostradă.

În final, Mariana Gâju a făcut și recomandări pentru ziua de 6 decembrie, atunci când vor avea loc alegerile parlamentare, și a îndemnat oamenii să iasă la vot și să se protejeze pentru a evita răspândirea Sars-Cov-2.The post CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, anunță care sunt surprizele de sărbători pentru pensionarii și copiii din comună first appeared on Constanța NEWS.