CTnews TV: Lucian Lungoci, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: ”Statul trebuie să sprijine companiile care produc în România, fie că au capital autohton sau străin”

Invitat în studioul Constanța News Tv, Lucian Lungoci a făcut bilanțul mandatului său de administrator special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, pe care reușit să o salveze de la un faliment [...] The post CTnews TV: Lucian Lungoci, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: ''Statul trebuie să sprijine companiile care produc în România, fie că au capital autohton sau străin” first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Lucian Lungoci, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: ”Statul trebuie să sprijine companiile care produc în România, fie că au capital autohton sau străin”

Invitat în studioul Constanța News Tv, Lucian Lungoci a făcut bilanțul mandatului său de administrator special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, pe care reușit să o salveze de la un faliment iminent. Cu Lungoci la conducere, RAJDP a reușit să reabiliteze în 4 ani aproape întreaga rețea de drumuri județene de 680 de kilometri lungime.

Lungoci a menționat că din 2021 va începe etapa a doua, cea de a construi practic de la zero rețeaua secundară de 180 de kilometri de șosele din proprietatea Consiliului Județean Constanța. Aceasta rețea include, printre altele și drumul Cogealac-Grădina-Pantelimon, care va lega 2 drumuri naționale importante pentru Dobrogea.

Lucian Lungoci a discutat și despre proiectul “Replantăm Dobrogea” pe care l-a inițiat pentru modificarea celui actual de împăduriri. Proiectul nou prevede încheierea unui parteneriat între stat și proprietarii de terenuri pentru plantarea de perdele forestiere de protecție împotriva deșertificării și a înzăpezirilor.

Lungoci este președintele interimar al organizației municipale Constanța a PSD și candidează pentru un loc de deputat pe lista social-democraților de pe poziția a treia.Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

The post CTnews TV: Lucian Lungoci, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: ''Statul trebuie să sprijine companiile care produc în România, fie că au capital autohton sau străin” first appeared on Constanța NEWS.