CTnews TV: Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța: “Administrația publică locală trebuie să recapete încrederea constănțenilor și să arate că se poate guverna în interesul locuitorilor municipiului”

În urma scrutinului electoral din 27 septembrie, Municipiul Constanța va fi condus de o coaliție a partidelor de centru-dreapta, formată din reprezentanți ai Partidului Național Liberal și ai Alianței USR-PLUS. Acest lucru a fost parafat [...] The post CTnews TV: Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța: “Administrația publică locală trebuie să recapete încrederea constănțenilor și să arate că se poate guverna în interesul locuitorilor municipiului” first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța: “Administrația publică locală trebuie să recapete încrederea constănțenilor și să arate că se poate guverna în interesul locuitorilor municipiului”

În urma scrutinului electoral din 27 septembrie, Municipiul Constanța va fi condus de o coaliție a partidelor de centru-dreapta, formată din reprezentanți ai Partidului Național Liberal și ai Alianței USR-PLUS. Acest lucru a fost parafat în urma discuțiilor post-electorale avute de reprezentanții locali ai celor două grupări politice, pe marginea programelor de guvernare locală prezentate în campania electorală. Un prim semnal cu privire la colaborarea la nivel de Consiliu Local a fost dat la ședința de alegere a celor doi viceprimari, un loc revenind liberalului Ionuț Rusu, celălalt reprezentantului Alianței USR-PLUS, Florin Cocargeanu.

Invitat în studioul CTnews TV, Florin Cocargeanu a discutat cu jurnalistul Paul Alexe, despre implicarea sa în administrația publică locală, unde va coordona câteva servicii și direcții publice, precum Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice, Direcția de Autorizare a Agenților Economici, Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar, dar și relația cu Asociațiile de Propietari.

La fel ca mulți dintre colegii săi de partid, Florin Cocargeanu vine din mediul privat de afaceri, fiind economist de formație, și vrea să aducă un suflu nou pe scena politică de la malul mării.  Inițial, a activat în cadrul mișcărilor civice care doreau să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă Constanța, precum lipsa spaților verzi, apoi a realizat că doar prin implicare personală în politică poate contribui la schimbare.The post CTnews TV: Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța: “Administrația publică locală trebuie să recapete încrederea constănțenilor și să arate că se poate guverna în interesul locuitorilor municipiului” first appeared on Constanța NEWS.