CTnews TV: Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PSD Constanța

Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea organizației județene a PSD Constanța și a prezentat în cadrul emisiunii de la CTnews TV câteva din inițiativele sale legislative. Cristina Dumitrache a afirmat [...] The post CTnews TV: Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PSD Constanța first appeared on Constanța NEWS.

CTnews TV: Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PSD Constanța

Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea organizației județene a PSD Constanța și a prezentat în cadrul emisiunii de la CTnews TV câteva din inițiativele sale legislative.

Cristina Dumitrache a afirmat că se consideră mai mult un parlamentar al faptelor și nu al vorbelor,  precizând că a participat la peste 70 de proiecte legislative. Unul dintre cele mai mediatizate proiecte a fost legea Victoria, pentru legalizarea canabisului pentru uz medical, folosit pentru alinarea suferințelor crunte ale pacienților cu boli terminale. De asemenea, o altă inițiativă a fost legea pentru investigații gratuite de screening oferite pentru pacienții asigurați.

Cristina Dumitrache este membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților și se află la al treilea mandat de parlamentar.

Cristina Dumitrache a studiat în Marea Britanie, dar a decis ca familia sa să o întemeieze în România. Ea a devenit parlamentar la 25 de ani, iar pentru alegerile din 6 decembrie se află pe poziția a 2-a pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților.The post CTnews TV: Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PSD Constanța first appeared on Constanța NEWS.