CSM Unirea Slobozia, victorie la pas la Junioare 2

CSM Unirea Slobozia, echipa feminină de handbal Junioare 2, a câștigat la 11 goluri partida cu HC Omer Constanța. Echipa de Junioare 2 a Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia s-a impus cu 33 – 22 în meciul cu HC Omer Constanța, partidă din cadrul Campionatului Feminin de Handbal, seria B. Partida disputată în sala „Andreea Nica” din Slobozia a stat sub semnul echilibrului doar zece minute, perioadă în care gazdele au punctat de șase ori iar oaspetele au marcat patru goluri. Câteva reglaje fine din mers făcute de antrenorul Alexandru… Articolul CSM Unirea Slobozia, victorie la pas la Junioare 2 apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

CSM Unirea Slobozia, victorie la pas la Junioare 2

CSM Unirea Slobozia, echipa feminină de handbal Junioare 2, a câștigat la 11 goluri partida cu HC Omer Constanța.

Echipa de Junioare 2 a Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia s-a impus cu 33 – 22 în meciul cu HC Omer Constanța, partidă din cadrul Campionatului Feminin de Handbal, seria B.

Partida disputată în sala „Andreea Nica” din Slobozia a stat sub semnul echilibrului doar zece minute, perioadă în care gazdele au punctat de șase ori iar oaspetele au marcat patru goluri.

Câteva reglaje fine din mers făcute de antrenorul Alexandru Ivan au pus echipa pe drumul dorit și până la pauză, pas cu pas, s-a mai adăugat câte ceva la zestrea de goluri.

La odihnă s-a mers cu avantaj clar pentru CSM Unirea Slobozia, scor 19 – 12, după o primă jumătate de meci în care a fost evident ce echipă este mai puternică.

Poftă mare de joc și în repriza a doua

Alexandru Ivan a încercat după revenirea de la odihnă să ofere minute de joc tuturor handbalistelor aflate pe bancă însă superioritatea gazdelor nu a avut de suferit.

Chiar dacă HC Omer Constanța, ultima echipă din clasamentul seriei B, a dat impresia pentru scurt timp că poate recupera măcar parțial din handicapul de șapte goluri, oboseala și imprecizia la ultima aruncare și-au spus la final cuvântul.

Gazdele au punctat de 14 ori în partea secundă și au primit 10 goluri în același interval, spre mulțumirea antrenorului care la finalul meciului și-a felicitat chiar și jucătoarele pe care le muștruluise în timpul partidei.

CSM Unirea Slobozia învinge cu 33 – 22 pe HC Omer Constanța (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!) și are o linie de clasament echilibrată, cu patru victorii și patru înfrângeri după opt etape jucate.

Următorul meci va fi unul în deplasare, pe terenul formației CSS Galați, penultima formație în clasamentul seriei, cu doar două rezultate de egalitate în opt partide disputate.

CSM UNIREA SLOBOZIA: Andreea Stănescu, Cristina Vasiliță, Denisa Cristea, Cristiana Bucur (2), Bianca Oprea (5), Daria Mateescu (1), Oana Pancă, Maria Antoni (2), Cristina Vintilescu (1), Maria Chirică (6), Andreea Trifa (1), Andreea Răileanu (5), Ioana Florea (1), Roxana Dumitrache (1), Sonia Chiojdoiu (3), Aylin Akpînar (5). Antrenor: Alexandru Ivan.

Articolul CSM Unirea Slobozia, victorie la pas la Junioare 2 apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.