CSM Unirea Slobozia, victorie de senzație în campionatul de handbal feminin junioare 2

CSM Unirea Slobozia a încheiat sezonul competițional câștigând în fața celei mai bune echipe din grupa Valoare. Echipa feminină de handbal junioare 2 a CSM Unirea Slobozia a încheiat perfect campionatul, cu o victorie de senzație obținută în ultima etapă din grupa Valoare. Tinerele jucătoare pregătite de antrenorul Alexandru Ivan nu au început prea bine partida și le-au oferit advesarelor șansa de a se distanța la 5 goluri pe tabela de marcaj. Un avantaj ce părea a fi deciv, numai că, mutările rapide și eficiente ale antrenorului le-au dat încredere… Articolul CSM Unirea Slobozia, victorie de senzație în campionatul de handbal feminin junioare 2 apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

CSM Unirea Slobozia, victorie de senzație în campionatul de handbal feminin junioare 2

CSM Unirea Slobozia a încheiat sezonul competițional câștigând în fața celei mai bune echipe din grupa Valoare.

Echipa feminină de handbal junioare 2 a CSM Unirea Slobozia a încheiat perfect campionatul, cu o victorie de senzație obținută în ultima etapă din grupa Valoare.

Tinerele jucătoare pregătite de antrenorul Alexandru Ivan nu au început prea bine partida și le-au oferit advesarelor șansa de a se distanța la 5 goluri pe tabela de marcaj.

Un avantaj ce părea a fi deciv, numai că, mutările rapide și eficiente ale antrenorului le-au dat încredere gazdelor că pot recupera terenul pierdut.

Atente în defensivă și mai inspirate pe semicercul advers, fetele de la CSM Unirea Slobozia au pus gol după gol în dreptul lor și la pauză handicapul a fost de un singur gol, scor 14 – 15.

CSM Unirea Slobozia, final încântător de partidă

Ritmul a continuat și după odihna dintre reprize, junioarele de la Slobozia fiind mai mereu în avantaj minim pe tabelă. Momentul desprinderii a fost declanșat la scorul de 27 – 27, atunci când trupa lui Alexandru Ivan a avut o serie remarcabilă de 5 goluri înscrie fără gol primit.

Pe final, rapidistele au recuperat din handicap dar nu suficient iar CSM Unirea Slobozia a câștigat meciul cu echipa cea mai bună din grupa Valoare cu 33 – 32.

„Fetele au jucat foarte bine şi au demonstrat că nu suntem o echipă firavă. Toate jucătoarele noastre merită felicitări pentru această victorie frumoasă, ce sper să le ofere plusul de încredere care, în anumite situaţii, le-a lipsit.”, a spus antrenorul Alexandru Ivan, într-o postare pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Municipal UNIREA Slobozia.

Pentru CSM Unirea Slobozia au jucat: Stănescu și Vasiliță în poartă, și jucătoarele de câmp Dumitrache (3 goluri), Oprea (7), Iancu, Antohi (4), Ciupercă, Sîrghi (5), Ghiță, Mateescu (9), Trifa (2), Gogoț, Răileanu, Dima și Tache (3).

CSM Unirea Slobozia a terminat sezonul competițional 2023 – 2024 pe locul 4 în grupa Valoare din care a făcut parte.

Articolul CSM Unirea Slobozia, victorie de senzație în campionatul de handbal feminin junioare 2 apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.