CSM Unirea Slobozia vă invită la Crosul Libertății. Organizatorii oferă gratuit tricouri

CSM Unirea Slobozia, în parteneriat cu DJTS Slobozia, vă așteaptă sâmbătă, 27 mai, în fața Stadionului Municipal 1 Mai, la CROSUL LIBERTĂȚII. CSM Unirea Slobozia invită toți iubitorii de mișcare la ediția a doua a competiției sportive CROSUL LIBERTĂȚII. De la ora 8.30 cei care vor să alerge pe traseul Stadionul Municipal – Bulevardul Matei Basarab – Bulevardul Chimiei – Aleea Sudului – Vista sunt așteptați de organizatori. Aceștia au pregătit 500 de tricouri ce vor fi oferite gratuit participanților pentru crosul de circa 2 km ce va avea startul… Articolul CSM Unirea Slobozia vă invită la Crosul Libertății. Organizatorii oferă gratuit tricouri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

CSM Unirea Slobozia vă invită la Crosul Libertății. Organizatorii oferă gratuit tricouri

CSM Unirea Slobozia, în parteneriat cu DJTS Slobozia, vă așteaptă sâmbătă, 27 mai, în fața Stadionului Municipal 1 Mai, la CROSUL LIBERTĂȚII.

CSM Unirea Slobozia invită toți iubitorii de mișcare la ediția a doua a competiției sportive CROSUL LIBERTĂȚII.

De la ora 8.30 cei care vor să alerge pe traseul Stadionul Municipal – Bulevardul Matei Basarab – Bulevardul Chimiei – Aleea Sudului – Vista sunt așteptați de organizatori.

Aceștia au pregătit 500 de tricouri ce vor fi oferite gratuit participanților pentru crosul de circa 2 km ce va avea startul la ora 9.30.

Pe lângă tricourile personalizate participanții care se vor clasa pe primele locuri la finalul Crosului Libertății Slobozia vor primi cupe și medalii.

Competiția este organizată de Primăria Slobozia, prin Clubul Sportiv Municipal, în partenertiat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Ialomița și va avea sprijinul celor de la Ambulanța Slobozia, Poliția Rutieră, Jandarmeria Slobozia și Poliția Locală Slobozia.

Am participat cu plăcere la prima ediție CROSUL LIBERTĂȚII Slobozia și vă invit, dragi locuitori, indiferent de vârstă, să alergăm și în 2023 pentru sănătate! (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

Peste 400 slobozeni au alergat la CROSUL LIBERTĂȚII 2022

Pe 28 mai 2022 s-a consumat prima ediție CROSUL LIBERTĂȚII Slobozia (foto). Având aceeași organizatori competiția a reunit peste 400 de iubitori ai alergării în aer liber.

Dornici să alerge, să se simtă bine și să se bucure de o zi frumoasă, competitorii au fost cel mai puțin interesați de locul ocupat la final.

Satisfacția a fost dată de trecerea liniei de sosire, moment apreciat de spectatorii care i-au felicitat pentru participarea la un cros plin de beneficii pentru sănătate.

Articolul CSM Unirea Slobozia vă invită la Crosul Libertății. Organizatorii oferă gratuit tricouri apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.