CSM Unirea Slobozia, meci de trei puncte cu Neptun Constanța

CSM Unirea Slobozia este condamnată să joace fără greșeală pentru a nu rata locul 3 la finalul sezonului, ultimul ce o poate ajuta să ajungă în Liga Florilor. Echipa feminină de handbal CSM Unirea Slobozia joacă duminică în sala „Andreea Nica” din Complexul Sportiv Municipal Slobozia, de la ora 11.00, cu Neptun Constanța. Calculele hârtiei o indică drept favorită certă pe formația pregătită de Gheorghe Covaciu, aflată acum pe locul 3 în seria A din Divizia A, cu 15 puncte, cu 9 puncte mai multe față de adversara de la… Articolul CSM Unirea Slobozia, meci de trei puncte cu Neptun Constanța apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

CSM Unirea Slobozia, meci de trei puncte cu Neptun Constanța

CSM Unirea Slobozia este condamnată să joace fără greșeală pentru a nu rata locul 3 la finalul sezonului, ultimul ce o poate ajuta să ajungă în Liga Florilor.

Echipa feminină de handbal CSM Unirea Slobozia joacă duminică în sala „Andreea Nica” din Complexul Sportiv Municipal Slobozia, de la ora 11.00, cu Neptun Constanța.

Calculele hârtiei o indică drept favorită certă pe formația pregătită de Gheorghe Covaciu, aflată acum pe locul 3 în seria A din Divizia A, cu 15 puncte, cu 9 puncte mai multe față de adversara de la malul mării, ocupanta locului 5.

CSM Unirea Slobozia are un final de campionat în care nu are voie să facă pași greșiți cu echipele aflate în urma sa și, mai ales, să nu piardă partida cu SEPSI Sf. Gheorghe, aflată pe locul 4, la egalitate de puncte cu formația din Slobozia.

Între cele două se va duce bătălia directă pentru locul 3 la finalul sezonului competițional, cel ce asigură, în mare măsură, prezența în faza următoare, obligatorie pentru a putea spera la promovarea în Liga Florilor.

În turul campionatului, CSM Unirea s-a impus în deplasarea de la Constanța cu scorul de 37 – 32, după ce la pauză a avut un avans de 2 goluri, scor 14 – 12.

Contracandidata SEPSI joacă tot duminică, cu o oră mai târziu, pe teren propriu împotriva formației CS Activ Prahova Ploiești, chiar adversara de etapa trecută a fetelor din Slobozia. O eventuală victorie a covăsnencelor ar complica teribil de mult ecuația calculelor promovării.

Articolul CSM Unirea Slobozia, meci de trei puncte cu Neptun Constanța apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.