Cruzime: Câine stropit cu diluant și incendiat de doi tineri, de dragul amuzamentului-LINK VIDEO

Un video care a circulat pe rețelele sociale arată cum unii minori dau foc unui cățel, care apoi fuge speriat. Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor. Potrivit digi24.ro, ancheta a fost demarată inițial de polițiștii din Ilfov, însă incidentul s-a petrecut pe raza județului Buzău. La data de […] Articolul Cruzime: Câine stropit cu diluant și incendiat de doi tineri, de dragul amuzamentului-LINK VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cruzime: Câine stropit cu diluant și incendiat de doi tineri, de dragul amuzamentului-LINK VIDEO

Un video care a circulat pe rețelele sociale arată cum unii minori dau foc unui cățel, care apoi fuge speriat.

Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor.

Potrivit digi24.ro, ancheta a fost demarată inițial de polițiștii din Ilfov, însă incidentul s-a petrecut pe raza județului Buzău.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii orașului Pantelimon s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

VEZI VIDEO AICI

Articolul Cruzime: Câine stropit cu diluant și incendiat de doi tineri, de dragul amuzamentului-LINK VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.