„Crosul Libertății” ajunge la ediția a treia

„Crosul Libertății”, eveniment sportiv marca CSM Unirea Slobozia, va avea loc în acest an sâmbătă, 18 mai, de la ora 8.30.  „Crosul Libertății” a ajuns la ediția a treia. Competiția sportivă dedicată activităților specifice sportului de masă este organizată și în 2024 de Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport Ialomița. Cursa la care sunt așteptați să participe cât mai mulți iubitori de mișcare, indiferent de vârstă, va avea loc sâmbătă, 18 mai. Plecarea este programată la ora 9.30, din fața Stadionului Municipal „1 Mai”… Articolul „Crosul Libertății” ajunge la ediția a treia apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

„Crosul Libertății” ajunge la ediția a treia

„Crosul Libertății”, eveniment sportiv marca CSM Unirea Slobozia, va avea loc în acest an sâmbătă, 18 mai, de la ora 8.30.

 „Crosul Libertății” a ajuns la ediția a treia. Competiția sportivă dedicată activităților specifice sportului de masă este organizată și în 2024 de Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport Ialomița.

Cursa la care sunt așteptați să participe cât mai mulți iubitori de mișcare, indiferent de vârstă, va avea loc sâmbătă, 18 mai. Plecarea este programată la ora 9.30, din fața Stadionului Municipal „1 Mai” Slobozia. Cei care vor să ia startul sunt așteptați de la ora 8.30 la stadion pentru a primi tricourile de participare.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA „CROSUL LIBERTĂȚII”, EDIȚIA 2023!

Traseul special amenajat pentru „Crosul Libertății” 2024 are o lungime de 2 kilometri: plecare stadion – B-dul Matei Basarab – Bd. Chimiei – Aleea Sudului – sosire în zona Vista.

Ca și la edițiile precedente, participanții vor primi din partea organizatorilor tricouri, medalii și cupe.

Articolul „Crosul Libertății” ajunge la ediția a treia apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.