CREȘA „PINOCHIO” S-A DESCHIS

Creșa situată în microraionul VI a beneficiat de lucrări de reabilitare, extindere și dotare cu echipamente și mobilier. Investiția s-a ridicat la aproape 6 milioane de lei și a fost finanțată prin PNDL. Capacitatea a crescut odată cu finalizarea lucrărilor la 100 de locuri. Autoritățile continuă procesul de modernizare și extindere a clădirilor destinate creșelor […] Articolul CREȘA „PINOCHIO” S-A DESCHIS apare prima dată în DambovitaNews.

CREȘA „PINOCHIO” S-A DESCHIS

Creșa situată în microraionul VI a beneficiat de lucrări de reabilitare, extindere și dotare cu echipamente și mobilier. Investiția s-a ridicat la aproape 6 milioane de lei și a fost finanțată prin PNDL. Capacitatea a crescut odată cu finalizarea lucrărilor la 100 de locuri.

Autoritățile continuă procesul de modernizare și extindere a clădirilor destinate creșelor și grădinițelor pentru a putea da curs tuturor solicitărilor.În condiții de pandemie, copiii care vor fi găzduiți la această creșă vor avea toate condițiile igienico-sanitar, o zonă de triaj, cabinet medical și materiale sanitare, iar personalul va dezinfecta permanent spațiile.

Articolul CREȘA „PINOCHIO” S-A DESCHIS apare prima dată în DambovitaNews.