Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V.

În data de 7 iunie, Adunarea Generală a Acționarilor Credit Europe Bank (România) S.A. a aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup. „Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulți factori și este supus aprobărilor autorităților de reglementare din România și Olanda. După fuziune, Credit Europe Bank (România) S.A. își va continua activitatea în România […] The post Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V. appeared first on NOCASH ® de 23 ani.

Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V.

În data de 7 iunie, Adunarea Generală a Acționarilor Credit Europe Bank (România) S.A. a aprobat fuziunea transfrontalieră intra-grup. „Fuziunea transfrontalieră este un proces amplu care depinde de mai mulți factori și este supus aprobărilor autorităților de reglementare din România și Olanda. După fuziune, Credit Europe Bank (România) S.A. își va continua activitatea în România […]

The post Credit Europe Bank (România) S.A. inițiază fuziunea cu compania mamă Credit Europe Bank N.V. appeared first on NOCASH ® de 23 ani.