Crama de Piatră, locul din Prahova unde poți savura o mâncare bună, stropită cu un vin ediție limitată, între viile din Dealu Mare

Weekendul trecut am fost cu un grup de prieteni să ne plimbăm pur și simplu printre viile din zona Dealu Mare, una dintre cele mai importante podgorii din țară. Așa am ajuns la Crama de Piatră, din comuna Vadu Săpat, un loc deosebit unde poți savura o mâncare bună, stropită din belșug cu un vin […] Articolul Crama de Piatră, locul din Prahova unde poți savura o mâncare bună, stropită cu un vin ediție limitată, între viile din Dealu Mare apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Crama de Piatră, locul din Prahova unde poți savura o mâncare bună, stropită cu un vin ediție limitată, între viile din Dealu Mare

Weekendul trecut am fost cu un grup de prieteni să ne plimbăm pur și simplu printre viile din zona Dealu Mare, una dintre cele mai importante podgorii din țară. Așa am ajuns la Crama de Piatră, din comuna Vadu Săpat, un loc deosebit unde poți savura o mâncare bună, stropită din belșug cu un vin chiar făcut în casă.

Plimbându-ne pe dealurile din localitățile Tohani, Gura Vadului, Vadu Săpat, am rămas impresionat de cât de îngrijit arată majoritatea culturilor de viță de vie. Am avut drept ghid un localnic, care ne-a povestit cum în ultima perioadă în zonă au apărut numeroase afaceri de familie, care dețin crame mici a căror producție de vin se vinde în ediție cu adevărat limitată.

Citește continuarea pe vacante.observatorulph.ro

Articolul Crama de Piatră, locul din Prahova unde poți savura o mâncare bună, stropită cu un vin ediție limitată, între viile din Dealu Mare apare prima dată în Observatorul Prahovean.