Covid-19: Autoritățile județene se joacă de-a restricțiile

Covid-19: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anulat măsurile luate cu 24 de ore înainte pentru municipiul Slobozia. Covid-19: Autoritățile județene se joacă de-a restricțiile în municipiul Slobozia. Doar 24 de ore au rezistat măsurile impuse în ceea ce privește circulația persoanelor în contextul creșterii rapide a numărului de infectări. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anulat vineri seara ce stabilise în cursul zilei de joi pentru municipiul reședință de județ. Astfel, obligativitatea completării unei declarații pe proprie răspundere a persoanelor nevaccinate, care nu au un test negativ… Articolul Covid-19: Autoritățile județene se joacă de-a restricțiile apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Covid-19: Autoritățile județene se joacă de-a restricțiile

Covid-19: Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anulat măsurile luate cu 24 de ore înainte pentru municipiul Slobozia.

Covid-19: Autoritățile județene se joacă de-a restricțiile în municipiul Slobozia. Doar 24 de ore au rezistat măsurile impuse în ceea ce privește circulația persoanelor în contextul creșterii rapide a numărului de infectări.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a anulat vineri seara ce stabilise în cursul zilei de joi pentru municipiul reședință de județ.

Astfel, obligativitatea completării unei declarații pe proprie răspundere a persoanelor nevaccinate, care nu au un test negativ Covid-19 ori care nu au trecut prin boală a fost ștearsă cu buretele.

În ciuda evoluției galopante a ritmului de infectare cu Covid-19 în Slobozia (vineri la prânz de ajunsese la o rată de 13,05 la mie cu 688 persoane infectate în ultimele 14 zile), se revine la carantina de noapte, așa cum a fost ea stabilită în data de 5 octombrie, când rata de infectare era puțin peste 6 la mie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă Hotărârea CJSU nr. 217 din 14.10.2021.”, se arată în Hotărârea CJUS nr. 222 adoptată în 15.10.2021 la ora 20.00, sub conducerea doamnei Tonița Manea (foto), subprefect cu atribuțiuni de prefect.

Prevederile ultimei hotărâri, despre care nu putem anticipa cât va fi în vigoare, pot fi consultate AICI!

Articolul Covid-19: Autoritățile județene se joacă de-a restricțiile apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.