Corneliu Ștefan va fi alături de colegii din Partidul Social Democrat Dâmbovița care candidează la alegerile parlamentare!

Președintele CJD și al PSD Dâmboviţa a declarat că dâmbovițenii și românii au nevoie de parlamentari care să îi trateze, în primul, rând cu respect. Liderul social-democrat susține că programul de guvernare propus de PSD a fost gândit în așa fel încât să scoată țara din criză, sănătatea și siguranța locurilor de muncă fiind primordiale […] Articolul Corneliu Ștefan va fi alături de colegii din Partidul Social Democrat Dâmbovița care candidează la alegerile parlamentare! apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan va fi alături de colegii din Partidul Social Democrat Dâmbovița care candidează la alegerile parlamentare!

Președintele CJD și al PSD Dâmboviţa a declarat că dâmbovițenii și românii au nevoie de parlamentari care să îi trateze, în primul, rând cu respect.

Liderul social-democrat susține că programul de guvernare propus de PSD a fost gândit în așa fel încât să scoată țara din criză, sănătatea și siguranța locurilor de muncă fiind primordiale pentru social-democrați.

“Un viitor mai sigur pentru copiii, părinții și bunicii noștri!”, este gândul cu care Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, va merge la vot pe 6 decembrie.

Articolul Corneliu Ștefan va fi alături de colegii din Partidul Social Democrat Dâmbovița care candidează la alegerile parlamentare! apare prima dată în DambovitaNews.