Corneliu Ștefan – Președintele PSD si CJD Dâmbovița-„Comunele Moțăieni și Vulcana-Pandele au nevoie de schimbare la nivelul fiecărei primării!”

,,Comunele Moțăieni și Vulcana-Pandele au nevoie de schimbare la nivelul fiecărei primării! Primarul din Moțăieni a bătut pasul pe loc și a lăsat să treacă pe lângă el proiecte și investiții care ar fi putut schimba mult în bine viața oamenilor din comuna lui.  9 iunie va fi însă momentul în care oamenii îl vor […] Articolul Corneliu Ștefan – Președintele PSD si CJD Dâmbovița-„Comunele Moțăieni și Vulcana-Pandele au nevoie de schimbare la nivelul fiecărei primării!” apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan – Președintele PSD si CJD Dâmbovița-„Comunele Moțăieni și Vulcana-Pandele au nevoie de schimbare la nivelul fiecărei primării!”

,,Comunele Moțăieni și Vulcana-Pandele au nevoie de schimbare la nivelul fiecărei primării! Primarul din Moțăieni a bătut pasul pe loc și a lăsat să treacă pe lângă el proiecte și investiții care ar fi putut schimba mult în bine viața oamenilor din comuna lui.  9 iunie va fi însă momentul în care oamenii îl vor schimba! Colega mea, Ana-Maria Obagiu, va câștiga alegerile pentru funcția de primar al comunei Moțăieni! O susțin și îi voi fi alături și în următorul meu mandat la Consiliul Județean Dâmbovița.

Și George Rotaru, candidatul PSD la primăria Vulcana-Pandele, va accelera modul în care se lucrează pentru dezvoltarea comunei și va aduce schimbarea de care oamenii de aici au nevoie. Împreună Reușim ’’, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

Articolul Corneliu Ștefan – Președintele PSD si CJD Dâmbovița-„Comunele Moțăieni și Vulcana-Pandele au nevoie de schimbare la nivelul fiecărei primării!” apare prima dată în DambovitaNews.