Corneliu Ștefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la inaugurarea a două investiții din comuna Băleni!

„Am inaugurat astăzi, alături de primarul comunei #Băleni, Florea Mușat, două investiții mai mult decât utile cetățenilor din comună: un centru medical și două ateliere, recent modernizate, ale Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu’’.  Este un bun exemplu de cum se administrează treburile într-o comună, cele două investiții implementate de Florea Mușat și colegii săi din primărie […] Articolul Corneliu Ștefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la inaugurarea a două investiții din comuna Băleni! apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la inaugurarea a două investiții din comuna Băleni!

Am inaugurat astăzi, alături de primarul comunei #Băleni, Florea Mușat, două investiții mai mult decât utile cetățenilor din comună: un centru medical și două ateliere, recent modernizate, ale Liceului Tehnologic „Udrea Băleanu’’.

 Este un bun exemplu de cum se administrează treburile într-o comună, cele două investiții implementate de Florea Mușat și colegii săi din primărie fiind realizate atât din buget propriu, cât și cu fonduri atrase prin PNDL. Valoarea proiectelor s-a ridicat la aproximativ 4.200.000 de lei.

Felicitări tuturor celor implicați în bunul mers al celor două proiecte!” , a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Președintele Corneliu Ștefan a vorbit despre importanța colaborării dintre autoritățile locale și județene, amintind despre contribuția Consiliului Județean în sprijinirea comunei Băleni. Prin intermediul administrației județene, au fost susținute financiar proiecte precum modernizarea drumului DJ711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, în lungime de 19,35 km, și amenajarea șanțurilor și podețelor de pe Șoseaua Nucetului. În plus, într-o viziune orientată către viitor, se planifică achiziționarea unui microbuz electric sau hibrid pentru a asigura transportul adecvat al copiilor navetiști din Băleni.

Pe de altă parte, mă bucur că, pe lângă investițiile primăriei Băleni, în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, administrația județului a susținut financiar proiecte importante pentru comună. Prin PJDL, contribuim la amenajarea șanțurilor și a podețelor de pe Șoseaua Nucetului. Asigurăm aproximativ 500.000 de lei din valoarea totală de 1.120.000 de lei.   Avem în licitație publică achiziția unui microbuz electric sau hibrid, 8+1 sau 16+1, pentru copiii navetiști din Băleni.  Dezvoltarea județului Dâmbovița este un efort de echipă, iar toate aceste investiții sunt confirmarea faptului că facem acest lucru” , a mai transmis președintele CJD.

Articolul Corneliu Ștefan, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, prezent la inaugurarea a două investiții din comuna Băleni! apare prima dată în DambovitaNews.