Corneliu Ștefan, Președintele CJD Dâmbovița – „Am vorbit astăzi la Universitatea „Valahia” din Târgoviște despre importanța investițiilor publice din Dâmbovița”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat astăzi la un eveniment organizat de Universitatea „Valahia” din Târgoviște, unde a accentuat necesitatea unei strânse colaborări între autoritățile publice locale, instituțiile de învățământ locale, mediul privat dâmbovițean și autoritatea de management a fondurilor europene la nivel regional, ADR SUD Muntenia, ca parte a unui efort comun […] Articolul Corneliu Ștefan, Președintele CJD Dâmbovița – „Am vorbit astăzi la Universitatea „Valahia” din Târgoviște despre importanța investițiilor publice din Dâmbovița” apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan, Președintele CJD Dâmbovița – „Am vorbit astăzi la Universitatea „Valahia” din Târgoviște despre importanța investițiilor publice din Dâmbovița”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat astăzi la un eveniment organizat de Universitatea „Valahia” din Târgoviște, unde a accentuat necesitatea unei strânse colaborări între autoritățile publice locale, instituțiile de învățământ locale, mediul privat dâmbovițean și autoritatea de management a fondurilor europene la nivel regional, ADR SUD Muntenia, ca parte a unui efort comun de dezvoltare a județului.

„Am vorbit astăzi la Universitatea „Valahia” din Târgoviște despre importanța investițiilor publice din Dâmbovița. De asemenea, am accentuat necesitatea unei strânse colaborări între autoritățile publice locale, instituțiile de învățământ locale, mediul privat dâmbovițean și autoritatea de management a fondurilor europene la nivel regional, ADR SUD Muntenia, ca parte a unui efort comun de dezvoltare a județului nostru.
Investițiile și proiectele Consiliului Județean Dâmbovița se ridică la aproximativ 1,8 miliarde de euro și vor asigura o transformare durabilă și sănătoasă a comunităților locale.
Sunt convins că vom lucra împreună și pe viitor la proiectul nostru de dezvoltare a județului, mai ales că acest lucru este responsabilitatea noastră. Consiliul Județean Dâmbovița va fi partenerul tuturor!”, a transmis Președintele CJD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Articolul Corneliu Ștefan, Președintele CJD Dâmbovița – „Am vorbit astăzi la Universitatea „Valahia” din Târgoviște despre importanța investițiilor publice din Dâmbovița” apare prima dată în DambovitaNews.