Corneliu Ștefan a transmis un mesaj de Ziua Armatei Române!

“Astăzi, sărbătorim Ziua Armatei Române! Ceea ce suntem acum nu ar fi fost posibil fără cei care, de-a lungul timpului, și-au dat viața pentru noi pe fronturile de război. Toate momentele importante din istoria noastră se leagă de militarii Armatei Române, iar sacrificiile făcute de ostașii români și faptele de vitejie ale acestora s-au dovedit […] Articolul Corneliu Ștefan a transmis un mesaj de Ziua Armatei Române! apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan a transmis un mesaj de Ziua Armatei Române!

“Astăzi, sărbătorim Ziua Armatei Române!

Ceea ce suntem acum nu ar fi fost posibil fără cei care, de-a lungul timpului, și-au dat viața pentru noi pe fronturile de război.

Toate momentele importante din istoria noastră se leagă de militarii Armatei Române, iar sacrificiile făcute de ostașii români și faptele de vitejie ale acestora s-au dovedit esențiale în păstrarea identității naționale.

Din nefericire, anul acesta, nu putem sărbători așa cum trebuie Ziua Armatei Române, dar gândurile noastre bune sunt alături de cei care s-au jertfit pentru libertatea noastră, dar și la cei care, acum, participă la diverse misiuni internaţionale umanitare, de sprijinire a păcii sau de combatere a terorismului.

La mulți ani Armatei Române!

La mulți ani soldaților români!”, a spus Corneliu Ștefan.

Articolul Corneliu Ștefan a transmis un mesaj de Ziua Armatei Române! apare prima dată în DambovitaNews.