Corneliu Ștefan a fost validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița!

“Biroul meu va fi judeţul Dâmboviţa! Înainte de toate, vreau să le mulţumesc, încă o dată, dâmboviţenilor fără de care învestirea mea de astăzi nu ar fi fost posibilă. Este un moment important pentru judeţul nostru, umbrit însă, în oarecare măsură, de momentele grele prin care trece întreaga societate românească. Consider că, mai ales acum, […] Articolul Corneliu Ștefan a fost validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan a fost validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița!

“Biroul meu va fi judeţul Dâmboviţa! Înainte de toate, vreau să le mulţumesc, încă o dată, dâmboviţenilor fără de care învestirea mea de astăzi nu ar fi fost posibilă.

Este un moment important pentru judeţul nostru, umbrit însă, în oarecare măsură, de momentele grele prin care trece întreaga societate românească. Consider că, mai ales acum, este datoria mea ca preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa dar, în acelaşi timp, şi a consilierilor judeţeni, indiferent de culoarea lor politică, să depunem tot efortul necesar, astfel încât instituţia pe care de astăzi o conduc să fie un factor de echilibru pentru judeţul nostru.

Consiliul Judeţean va fi o instituţie apropiată de dâmboviţeni, o instituţie deschisă şi transparentă.

Avem în faţă 4 ani în care trebuie să punem în aplicare Master Planul de Dezvoltare a Judeţului #Dâmboviţa, pe care l-am propus dâmboviţenilor. De asemenea, trebuie să identificăm cât mai rapid şi viitoarele provocări, astfel încât să fim pregătiţi cu reacţii prompte şi eficiente.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa este preşedintele tuturor dâmboviţenilor, nu doar al celor care l-au votat şi sunt sigur că, alături de toţi consilierii judeţeni, vom face o echipă puternică, dedicată acestui judeţ. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Corneliu Ștefan.

Articolul Corneliu Ștefan a fost validat în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița! apare prima dată în DambovitaNews.