Corneliu Ștefan a criticat dur actuala guvernare!

“În trei ani de guvernare PSD au intrat în județul Dâmbovița, prin contracte semnate cât PSD a fost la guvernare, cu miniștrii PSD, peste 10 milioane de euro, investiții doar prin cele două programe PNDL I și PNDL II. Le aduc aminte tuturor că acest Program Național de Dezvoltare Locală a fost inventat de PSD […] Articolul Corneliu Ștefan a criticat dur actuala guvernare! apare prima dată în DambovitaNews.

Corneliu Ștefan a criticat dur actuala guvernare!

“În trei ani de guvernare PSD au intrat în județul Dâmbovița, prin contracte semnate cât PSD a fost la guvernare, cu miniștrii PSD, peste 10 milioane de euro, investiții doar prin cele două programe PNDL I și PNDL II.

Le aduc aminte tuturor că acest Program Național de Dezvoltare Locală a fost inventat de PSD și nu ar trebui să și-l asume nimeni, nici în Dâmbovița, nici în România.

În județul Dâmbovița s-au finanțat 37 de drumuri județene, 113 unități de învățământ reabilitate și modernizate, 128 de drumuri locale și de poduri reabilitate, 26 de dispensare, 42 de proiecte de apă și canal.

Pe guvernarea PNL au fost finanțate, au fost semnate de Guvernul României zero proiecte pe PNDL I și II.

În perioada guvernării PSD am înființat tot noi, cei din PSD, programul Start Up Nation si am finanțat proiecte în toată România.

Acest program, astăzi, este blocat pe mediul de afaceri și Guvernul PNL a finanțat zero proiecte noi în programul Start Up Nation.

Tot în guvernarea PSD, impozitul pe cifra de afaceri la microintreprinderi a fost redus la 1%. Astăzi, auzim cum acest impozit doresc să îl mărească!

PNL spune că abia în 2024, adică peste 4 ani, punctul de pensie va fi 1841 de lei, adică mai mic cu 34 de lei față de mărirea prevăzută pentru anul viitor și mai mic cu 500 de lei față de mărirea prevăzută de PSD.

PNL a prezentat o gogoașă electorală, fără sustenabilitate, fără surse și mai ales fără resurse. PNL vine în fața oamenilor cu minciuni, cu populisme, crezând că îi poate păcăli pe oameni!”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmboviţa.

Articolul Corneliu Ștefan a criticat dur actuala guvernare! apare prima dată în DambovitaNews.