Copil de 11 ani accidentat mortal pe trecerea de pietoni!

O adevărată tragedie s-a produs la Răcări,pe DN 71, în dimineața zilei de 26 februarie. O fată de doar 11 ani a fost accidentată mortal de un tir, chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce copila mergea către școală. Un bărbat de 39 de ani si o minoră, de 11 ani, au fost acroșați […] Articolul Copil de 11 ani accidentat mortal pe trecerea de pietoni! apare prima dată în DambovitaNews.

Copil de 11 ani accidentat mortal pe trecerea de pietoni!

O adevărată tragedie s-a produs la Răcări,pe DN 71, în dimineața zilei de 26 februarie. O fată de doar 11 ani a fost accidentată mortal de un tir, chiar pe trecerea de pietoni, în timp ce copila mergea către școală.

Un bărbat de 39 de ani si o minoră, de 11 ani, au fost acroșați și accidentați de un ansamblu de vehicule rutier (tir), condus de un bărbat de 42 de ani, de origine poloneză. În urma impactului, din nefericire, minora a decedat.

În zona unde s-a produs accidentul se află o trecere de pietoni, au mai precizat polițiștii dâmbovițeni.

Se pare că cele două persoane accidentate (minora ce a decedat și bărbatul de 39 de ani ) au fost surprinse de tir chia rîn momentul în care traversau DN 71, pe trecerea de pietoni.

În zonă, traficul a fost restricționat. La fața locului se efectuau cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul Copil de 11 ani accidentat mortal pe trecerea de pietoni! apare prima dată în DambovitaNews.