Continuă căutările bărbatului dispărut în Dunăre, în zona Vadu Oii

Pompierii constănțeni continuă acțiunea de căutare a bărbatului dispărut în Dunăre, marți, 04 mai, în zona Vadu Oii, până în prezent eforturile militarilor fiind zadarnice. Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța [...]

Continuă căutările bărbatului dispărut în Dunăre, în zona Vadu Oii

Pompierii constănțeni continuă acțiunea de căutare a bărbatului dispărut în Dunăre, marți, 04 mai, în zona Vadu Oii, până în prezent eforturile militarilor fiind zadarnice.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină marți, 4 mai, în zona Hârșova/ Vadu Oii, după ce un bărbat ar fi căzut dintr-o barcă, în apele Dunării, și ar fi fost dat dispărut. Au intervenit scafandrii ISU și un echipaj SMURD, în total 12 pompieri, dar căutările au fost fără succes, fiind sistate în jurul orei 20.00.

Acțiunea a fost reluată în dimineața zilei de miercuri, 5 mai, la căutări participând un echipaj de scafandri și un echipaj SMURD – în total nouă subofițeri. Căutările continuă și la această ora.