Continuă campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în județul Constanța

Consiliul Județean Constanța, împreună cu ADI „Dobrogea”, ECOTIC și Vastum Eco, organizează în perioada 20 – 25 septembrie o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în localitățile Murfatlar, Cumpăna, Amzacea, Adamclisi și Chirnogeni. [...]

Continuă campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, în județul Constanța

Consiliul Județean Constanța, împreună cu ADI „Dobrogea”, ECOTIC și Vastum Eco, organizează în perioada 20 – 25 septembrie o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în localitățile Murfatlar, Cumpăna, Amzacea, Adamclisi și Chirnogeni.

Astfel, locuitorii celor cinci localități pot contribui la campania de protecție a mediului, prin colectarea selectivă a deșeurilor electrice și electronice. În perioada menționată, aceştia au posibilitatea de a preda GRATUIT, deșeurile voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc), prin comandă telefonică la numărul de telefon: 0771 006 485. De asemenea, au posibilitatea de a preda deșeurile (în perioada 24 – 25 septembrie), la punctele de colectare amenajate, la următoarele adrese:

  • Murfatlar: Str. Mihai Eminescu, FN, lângă sala de sport;
  • Cumpăna: Șoseaua Constanței nr. 127 – vizavi de Primăria Cumpăna; Strada Dacia nr. 1 – Platoul Sălii de Sport;
  • Amzacea: Primăria Amzacea – Str. Amzacei nr.25; Sat General Scărișoreanu – Târg;
  • Adamclisi: Primăria Adamclisi – str. Traian nr. 39;
  • Chirnogeni: Primăria Chirnogeni – str. Primăriei nr. 16 bis.