Consumatori de substanțe stupefiante, prinși în Mamaia și Vama Veche

Jandarmii constănțeni au surprins, în Mamaia și Vama Veche, tineri care aveau asupra lor substanțe halucinogene pe care se pregăteau să le consume. Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în dimineața zilei de miercuri, 21 [...]

Consumatori de substanțe stupefiante, prinși în Mamaia și Vama Veche

Jandarmii constănțeni au surprins, în Mamaia și Vama Veche, tineri care aveau asupra lor substanțe halucinogene pe care se pregăteau să le consume.

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, în dimineața zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 01.30, un echipaj aflat în misiune de menținere și asigurare a ordinii și siguranței publice în Mamaia, a observat, într-o parcare aflată la intrarea în stațiune, un tânăr care-și confecționa o țigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, acesta a devenit agitat, a aruncat pe jos joint-ul și s-a îndreptat către un autoturism. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestuia, în buzunarele pantalonilor, jandarmii au mai găsit, un pliculeț autosigilant cu fragmente de culoare albă, două pliculețe cu fragmente cristaline de culoare maronie și un grinder metalic pentru mărunțirea substanței. Tânărul de 32 de ani, a declarat că ”este consumator, că substanțele halucinogene îi dau o senzație de bine și mai vinde câteodată pentru a se întreține”.

Consumatori de substanțe stupefiante, prinși în Mamaia și Vama Veche. FOTO GMJ Constanța

O oră mai târziu, jandarmii au mai depistat în Vama Veche, alt tânăr care avea asupra lui trei folii de aluminiu cu substanță vegetală de culoare verde-olive, sub formă de muguri.

Pliculețele autosigilante, aparatul de mărunțit, foliile cu substanță și jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.