Constantin Marin, solicitare clară către șefii de instituții publice

Constantin Marin, prefectul județului Ialomița, s-a arătat mulțumit doar parțial de colaborarea dintre instituțiile publice. Constantin Marin a avut marți, chiar în debutul ședinței Colegiului Prefectural, o solicitare clară către șefii de instituții publice din județ. În calitate de prefect de Ialomița, acesta le-a atras atenția directorilor că este loc de mai bine atunci când vine vorba de colaborarea între instituțiile publice. „Suntem aici în interes cetățenesc. Categoric, însă, trebuie să luăm în calcul și interesul instituțional. Vă rog să dezbatem aici și sprijinul pe care o instituție îl poate… Articolul Constantin Marin, solicitare clară către șefii de instituții publice apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Constantin Marin, solicitare clară către șefii de instituții publice

Constantin Marin, prefectul județului Ialomița, s-a arătat mulțumit doar parțial de colaborarea dintre instituțiile publice.

Constantin Marin a avut marți, chiar în debutul ședinței Colegiului Prefectural, o solicitare clară către șefii de instituții publice din județ.

În calitate de prefect de Ialomița, acesta le-a atras atenția directorilor că este loc de mai bine atunci când vine vorba de colaborarea între instituțiile publice.

Suntem aici în interes cetățenesc. Categoric, însă, trebuie să luăm în calcul și interesul instituțional. Vă rog să dezbatem aici și sprijinul pe care o instituție îl poate acorda alteia. Sunt convins că acest lucru se întâmplă în majoritatea cazurilor însă nu e rău ca acolo unde nu se poate să rezolvăm împreună aici tot ce se poate rezolva.”, le-a transmis prefectul celor prezenți la ședință.

Marin Constantin a explicat că această solicitare vine ca urmare a nevoii de eficientizare a comunicării și de rezolvare fără întârziere a problemelor.

Șeful Instituției Prefectului Ialomița le-a mai solicitat directorilor de instituții publice să vină cu propuneri pentru viitoarele ședințe ale Colegiului Prefectural.

Ce s-a discutat în ședința Colegiului Prefectural

O informare legată de stadiul implementării proiectelor finanțate din fonduri europene nerambursabile a deschis ordinea de zi a ședinței de joi.

Stadiul pregătirii și informării fermierilor cu privire la accesarea schemelor de plăți directe și a măsurilor compensatorii de dezvoltare rurală, aplicabile pe terenurile agricole în campania 2023, și prezentarea raportului de activitate pe primul trimestru al anului a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Ialomița au fost și ele pe ordinea de zi.

Nu mai puțin importante au fost informarea privind modul de prevenire a evenimentelor rutiere în mediul urban și rural dar și evaluarea modului de organizare și executare a misiunilor de asigurare/restabilire a ordinii publice la nivelul județului Ialomița. (FOTO: INSTITUȚIA PREFECTULUI IALOMIȚA)

Articolul Constantin Marin, solicitare clară către șefii de instituții publice apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.