Constănțenii care doresc să-şi unească destinele se pot programa, de la 1 martie, pentru oficierea căsătoriilor

Pentru a veni în întâmpinarea constănțenilor care doresc să-şi unească destinele, începând de luni, 01 martie, Primăria Constanța le oferă posibilitatea să se programeze pentru oficierea căsătoriilor. În acest sens, constănțenii pot accesa site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie/ [...]

Constănțenii care doresc să-şi unească destinele se pot programa, de la 1 martie, pentru oficierea căsătoriilor

Pentru a veni în întâmpinarea constănțenilor care doresc să-şi unească destinele, începând de luni, 01 martie, Primăria Constanța le oferă posibilitatea să se programeze pentru oficierea căsătoriilor.

În acest sens, constănțenii pot accesa site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie/ unde se vor putea programa la data și ora dorită pentru a spune „DA“ în fața ofițerului Stării civile. De pe același site pot afla și documentele necesare pe care trebuie să le prezinte pentru căsătorie cu 11 zile înaintea oficierii la Serviciul Stare Civilă din cadrul Direcției Locale de Evidență Persoane.

În momentul efectuării programării, cei în cauză vor primi un mesaj automat în care li se va comunica data la care trebuie să se prezinte pentru depunerea documentelor. Neprezentarea ambilor soți la depunerea declarației de căsătorie, cu 11 zile înaintea oficierii, duce la imposibilitatea încheierii căsătoriei.

Pentru mai multe informații se poate apela Serviciul Stare Civilă, la numărul de telefon: 0731/500.128, sau adresa de mail: [email protected].