Constanța alege: cum decurge procesul electoral pentru alegerile locale. UPDATE

Românii sunt așteptați, duminică, la urne, să îi aleagă pe cei care în următorii patru ani le vor administra localitatea și județul. Potrivit Biroului Electoral Central, la ora 10.00, în județul Constanța au votat 57.365 [...] The post Constanța alege: cum decurge procesul electoral pentru alegerile locale. UPDATE first appeared on Constanța NEWS.

Constanța alege: cum decurge procesul electoral pentru alegerile locale. UPDATE

Românii sunt așteptați, duminică, la urne, să îi aleagă pe cei care în următorii patru ani le vor administra localitatea și județul.

Potrivit Biroului Electoral Central, la ora 10.00, în județul Constanța au votat 57.365 de persoane, adică 9,17 la sută.

La nivelul județului, cel mai bun procent îl are localitatea Țepeș Vodă, cu o prezență de peste 22,51 la sută, dar cei mai mulți alegători și-au exprimat votul în secția de votare din Grădinița de copii Furnica – 40,74 la sută.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE ora 12.00

La ora 12.00, prezența la urne în județul Constanța a fost de 16,48 la sută, aproximativ 103.051 de alegători exprimându-și opțiunea de vot.

Potrivit Autorității Electorale Permanente, la nivelul județului, cel mai bun procent se înregistrează în localitatea Furnica, la secția de votare organizată în Grădinița de copii, cu o prezență de peste 72,22 la sută, dar cei mai mulți alegători și-au exprimat votul în secția de votare din Școala Gimnazială „A. Ghencea”  din Săcele – 526 de persoane.

În municipiul Constanța prezența la urne la ora 12.00 a fost de 13,01 la sută, 34.007 persoane mergând să-și exercite dreptul constituțional de a alege.

În județul Constanța 623.833 alegători sunt așteptați la urne să-și aleagă primarul, membrii consiliului local, președintele Consiliului Județean și pe membrii Consiliului Județean.

Știre în curs de actualizare.

The post Constanța alege: cum decurge procesul electoral pentru alegerile locale. UPDATE first appeared on Constanța NEWS.