Consiliul Local Ploiești a respins proiectul de prelungire a contractului cu Apa Nova – VIDEO

Consiliul Local Ploiești s-a întrunit astăzi în ședință extraordinară pentru a vota un proiect care prevede prelungirea cu zece ani a contractului cu Apa Nova, care expiră în 2025. În urma unor discuții aprinse, proiectul a fost respins cu 18 voturi împotrivă, fiind consemnate patru abțineri și un singur vot ”pentru”. Citește și Consilierii PNL Ploiești […] Articolul Consiliul Local Ploiești a respins proiectul de prelungire a contractului cu Apa Nova – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Consiliul Local Ploiești a respins proiectul de prelungire a contractului cu Apa Nova – VIDEO

Consiliul Local Ploiești s-a întrunit astăzi în ședință extraordinară pentru a vota un proiect care prevede prelungirea cu zece ani a contractului cu Apa Nova, care expiră în 2025.

În urma unor discuții aprinse, proiectul a fost respins cu 18 voturi împotrivă, fiind consemnate patru abțineri și un singur vot ”pentru”.

Citește și Consilierii PNL Ploiești nu vor vota prelungirea contractului cu Apa Nova: ”Nu vom accepta dublarea prețului la apă și canalizare”

Înregistrarea ședinței Consiliului Local Ploiești poate fi urmărită aici:

Articolul Consiliul Local Ploiești a respins proiectul de prelungire a contractului cu Apa Nova – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.