Consiliul Județean Ialomița, gazdă a unei întâlnirii în cadrul unui proiect de mobilitate Erasmus+

Consiliul Județean Ialomița a fost astăzi gazda întâlnirii în cadrul Proiectului de Mobilitate Erasmus+ „You have no right to bully me”. La întâlnire au participat delegații din Macedonia, Polonia, Turcia și Italia, dar și elevi [...]

Consiliul Județean Ialomița, gazdă a unei întâlnirii în cadrul unui proiect de mobilitate Erasmus+

Consiliul Județean Ialomița a fost astăzi gazda întâlnirii în cadrul Proiectului de Mobilitate Erasmus+ „You have no right to bully me”.

La întâlnire au participat delegații din Macedonia, Polonia, Turcia și Italia, dar și elevi și profesori de la Colegiul Național „Mihai Viteazu” din Slobozia.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala „Europa”, oaspeții fiind primiți de către vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Dinu, viceprimarul municipiului Slobozia, Gabriel Mușat și secretarul general al județului Ialomița, Adrian Ionescu.

Adrian Ionescu a subliniat importanța deosebită pe care o are schimbul inter-cultural în rândul tinerilor din Europa, prezentând atracțiile culturale, turistice și economice ale județului Ialomița, dar și activitatea administrativă Consiliului Județean Ialomița.