Consiliul Județean Ialomița aprobă de urgență proiecte tehnice pentru trei investiții

Consiliul Judeţean Ialomiţa se convoacă de îndată, în sistem on-line, în şedinţă în ziua de 07.02.2024,  ora 15,00 având pe ordinea de zi discutarea și adoptarea următoarelor: 1. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a principalilor indicatori tehnico-economici, actualizați, faza proiect tehnic (PT), pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare pod peste râul Ialomița la Țăndărei pe DJ 212”; 2. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a principalilor indicatori tehnico-economici, actualizați, faza proiect tehnic (PT), pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare pod peste râul Ialomița la Bucu pe DJ… Articolul Consiliul Județean Ialomița aprobă de urgență proiecte tehnice pentru trei investiții apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Consiliul Județean Ialomița aprobă de urgență proiecte tehnice pentru trei investiții

Consiliul Judeţean Ialomiţa se convoacă de îndată, în sistem on-line, în şedinţă în ziua de 07.02.2024,  ora 15,00 având pe ordinea de zi discutarea și adoptarea următoarelor:

1. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a principalilor indicatori tehnico-economici, actualizați, faza proiect tehnic (PT), pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare pod peste râul Ialomița la Țăndărei pe DJ 212”;

2. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a principalilor indicatori tehnico-economici, actualizați, faza proiect tehnic (PT), pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare pod peste râul Ialomița la Bucu pe DJ 213A”;

3. proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general și a indicatori tehnico-economici, actualizați, faza Proiect Tehnic de Execuție (PTE), pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ213A: Limită județ Călărași – intersecție cu DJ201 (Mărculești), intersecție cu DN2A (Bucu) – Scânteia – intersecția cu DN21”.

Ședința este publică.                              

Articolul Consiliul Județean Ialomița aprobă de urgență proiecte tehnice pentru trei investiții apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.