Consilierul personal al primarului Volosevici, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, noul director interimar la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, are, începând de vineri, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploieşti, dr. Sîmpălean Dan Ştefan, care va ocupa, începând cu data de 29 ianuarie, funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești. Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a […] Articolul Consilierul personal al primarului Volosevici, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, noul director interimar la Spitalul de Pediatrie Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Consilierul personal al primarului Volosevici, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, noul director interimar la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, are, începând de vineri, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploieşti, dr. Sîmpălean Dan Ştefan, care va ocupa, începând cu data de 29 ianuarie, funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești.

Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus numirea dr. Dan Ştefan Sîmpălean în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești, până la scoaterea la concurs a acestui post.

Noul director își va începe activitatea la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unitate medicală aflată în administrarea autorității publice locale, începând cu data de 29 ianuarie 2021.

Primăria Ploiești a anunțat că dr. Dan Ştefan Sîmpălean  a fost manager al Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Filantropia din București și al Spitalului Clinic Județean Mureș.

„Alegerea noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploieşti are la bază competența și experiența în domeniul managerial, doctorul Sîmpălean Dan Ştefan având specializare în domeniul managementului serviciilor de sănătate. Dr. Sîmpălean este şi consilierul meu pe probleme de sănătate. Îmi doresc la nivelul Spitalului de Pediatrie Ploieşti realizarea unor proiecte viabile şi eficiente, care să asigure dezvoltarea acestui domeniu de interes la nivel local. Este nevoie ca împreună cu toți angajații Spitalului de Pediatrie Ploiești să se realizeze permanent îmbunătățirea serviciilor medicale şi de îngrijire a pacienților, implicit a serviciilor de urgență, modernizarea echipamentelor de specialitate, la nivelul acestui spital, precum și menținerea unei comunicări profesioniste cu pacienții și familiile acestora. Îi doresc succes în această activitate noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploiești și îi asigur pe angajații unității medicale de sprijinul administrației locale în viitoarele proiecte de dezvoltare și modernizare” a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Ploiești.

Noul manager Dan Ştefan Sîmpălean este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, deține un master în Bioinformatică și Biostatică (Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca și este Doctor în științe medicale, domeniul Medicină.

Articolul Consilierul personal al primarului Volosevici, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, noul director interimar la Spitalul de Pediatrie Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.