Conflict, ieri noapte, într-o familie din Ploiești. Trei bărbați s-au luat la bătaie, doi dintre ei fiind reținuți

Incidentul a avut loc, ieri noapte, în curtea unui imobil din Ploiești, unde trei bărbați s-au luat la bătaie, moment în care unul dintre ei a fost lovit cu un obiect ascuțit. Toate cele trei persoane au ajuns la spital, însă, ulterior, doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Conflictul a avut […] Articolul Conflict, ieri noapte, într-o familie din Ploiești. Trei bărbați s-au luat la bătaie, doi dintre ei fiind reținuți apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Conflict, ieri noapte, într-o familie din Ploiești. Trei bărbați s-au luat la bătaie, doi dintre ei fiind reținuți

Incidentul a avut loc, ieri noapte, în curtea unui imobil din Ploiești, unde trei bărbați s-au luat la bătaie, moment în care unul dintre ei a fost lovit cu un obiect ascuțit. Toate cele trei persoane au ajuns la spital, însă, ulterior, doi dintre bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Conflictul a avut loc la miezul nopții, când doi bărbați, din cadrul aceleiași familii, ar fi intrat în curtea unui imobil, unde ar fi avut loc un conflict cu o a treia rudă.

La un moment dat, unul dintre bărbați, în vârstă de 37 de ani, a fost înțepat în zona brațului cu un obiect ascuțit.

Toate cele trei persoane, inclusiv bărbatul care prezenta plăgi înjunghiate, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Ulterior, două dintre persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările continuă fiind deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

foto cu caracter ilustrativ

Articolul Conflict, ieri noapte, într-o familie din Ploiești. Trei bărbați s-au luat la bătaie, doi dintre ei fiind reținuți apare prima dată în Observatorul Prahovean.