Concurs la ISJ Ialomița pentru ocuparea unor posturi de conducere la unități de învăţământ din județ

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județ. Astfel, potrivit ISJ Ialomița, în baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru [...]

Concurs la ISJ Ialomița pentru ocuparea unor posturi de conducere la unități de învăţământ din județ

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județ.

Astfel, potrivit ISJ Ialomița, în baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin O.M.E. nr. 4.597/2021, cu modificările și completările ulterioare, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județ, sesiunea 2021.

Detalii privind metodologia de concurs, bibliografia, calendarul concursului, perioada de înscriere și lista documentelor necesare înscrierii la concurs pot fi regăsite în documentele afișate la sediul și pe site-ul instituției: www.isjialomita.ro.