Comunitatea observatorulph.ro a reacționat la apelul umanitar. Cititoarea care avea nevoie de Euthyrox va primi medicamentul vital

Apelul disperat al unei ploieștence operată de tiroidă, care avea nevoie de Euthyrox , nu a rămas fără ecou. Observatorulph.ro a publicat astăzi cazul unei cititoare din Ploiești, de 39 de ani, care nu a găsit în nicio farmacie medicamentul Euthyrox. Aceasta a suferit o operație de îndepărtare a glandei tiroide, iar tratamentul cu Euthyrox […] Articolul Comunitatea observatorulph.ro a reacționat la apelul umanitar. Cititoarea care avea nevoie de Euthyrox va primi medicamentul vital apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Comunitatea observatorulph.ro a reacționat la apelul umanitar. Cititoarea care avea nevoie de Euthyrox va primi medicamentul vital

Apelul disperat al unei ploieștence operată de tiroidă, care avea nevoie de Euthyrox , nu a rămas fără ecou.

Observatorulph.ro a publicat astăzi cazul unei cititoare din Ploiești, de 39 de ani, care nu a găsit în nicio farmacie medicamentul Euthyrox.

Aceasta a suferit o operație de îndepărtare a glandei tiroide, iar tratamentul cu Euthyrox este obligatoriu pentru a putea trăi.

”Am căutat disperată prin toate farmaciile din Ploiești medicamentul Euthyrox și nu am găsit nici măcar o cutie. Fără aceste pastile eu nu pot trăi, ce este de făcut?!” a fost mesajul pacientei.

După publicarea apelului umanitar, mai mulți cititori s-au oferit să-i dea medicamentul fără de care nu ar putea supraviețui, unul dintre ei aducându-i tratamentul din îndepărtata Finlandă.

”Vreau să le mulțumesc public celor care s-au oferit să mă ajute în procurarea medicamentului. Fără dvs. nu știu cum m-aș fi descurcat” a fost mesajul pacientei.

Observatorulph.ro le mulțumește cititorilor care s-au implicat în rezolvarea, chiar și parțială, a acestui caz medical.

Articolul Comunitatea observatorulph.ro a reacționat la apelul umanitar. Cititoarea care avea nevoie de Euthyrox va primi medicamentul vital apare prima dată în Observatorul Prahovean.