Comunitatea Observatorulph.ro a depășit pragul de 100.000 de membri pe Facebook. Vă mulțumim!

Ziarul observatorulph.ro, lider autoritar de audiență în presa online din Prahova, a mai depășit un record. Astfel, observatorulph.ro este singura publicație din județ care a depășit pragul de 100.000 de membri pe Facebook, având și aproape 115.000 de urmăritori pe cea mai importantă rețea de socializare. Observatorulph.ro vă mulțumește pentru fidelitate și solidaritate, așa cum […] Articolul Comunitatea Observatorulph.ro a depășit pragul de 100.000 de membri pe Facebook. Vă mulțumim! apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Comunitatea Observatorulph.ro a depășit pragul de 100.000 de membri pe Facebook. Vă mulțumim!

Ziarul observatorulph.ro, lider autoritar de audiență în presa online din Prahova, a mai depășit un record.

Astfel, observatorulph.ro este singura publicație din județ care a depășit pragul de 100.000 de membri pe Facebook, având și aproape 115.000 de urmăritori pe cea mai importantă rețea de socializare.

Observatorulph.ro vă mulțumește pentru fidelitate și solidaritate, așa cum s-a întâmplat ieri, când comunitatea observatorulph.ro a reacționat la apelul umanitar al unei tinere din Ploiești.

Cititoarea care avea nevoie de Euthyrox va primi medicamentul vital de la mai mulți cititori (detalii AICI)

Articolul Comunitatea Observatorulph.ro a depășit pragul de 100.000 de membri pe Facebook. Vă mulțumim! apare prima dată în Observatorul Prahovean.