COMUNICAT PRESĂ – SERVICII PUBLICE MUNICIPALE TARGOVISTE SRL

Servicii Publice Municipale Târgoviște SRL, cu sediul în Târgoviște, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11b, județul Dâmbovița și punct de lucru în Târgoviște, Bd. Unirii, nr. 6, județul Dâmbovița, email: office@spmt.ro, reprezentată prin Director – Ing. Ionut Oprea, vă aduce la cunostință că în perioada 26-29 septembrie 2022 echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății […] Articolul COMUNICAT PRESĂ – SERVICII PUBLICE MUNICIPALE TARGOVISTE SRL apare prima dată în DambovitaNews.

COMUNICAT PRESĂ – SERVICII PUBLICE MUNICIPALE TARGOVISTE SRL

Servicii Publice Municipale Târgoviște SRL, cu sediul în Târgoviște, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11b, județul Dâmbovița și punct de lucru în Târgoviște, Bd. Unirii, nr. 6, județul Dâmbovița, email: office@spmt.ro, reprezentată prin Director – Ing. Ionut Oprea, vă aduce la cunostință că în perioada 26-29 septembrie 2022 echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a serviciului de iluminat public din Municipiul Târgoviște, execută operațiuni de verificare  ale lampilor cu sistem de telegestiune montate în cadrul proiectului ,,Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din Municipiul Târgoviște.”

Prin operațiunile executate, este posibil ca în anumite zone, corpurile de iluminat public supuse verificării să fie aprinse și pe timpul zilei.

Cu deosebită considerație,

SERVICII PUBLICE MUNICIPALE TÂRGOVIȘTE SRL

DIRECTOR – Ing. Ionut Oprea

Articolul COMUNICAT PRESĂ – SERVICII PUBLICE MUNICIPALE TARGOVISTE SRL apare prima dată în DambovitaNews.