Companiile fintech au trimis informatii catre BNR (la Fintech Innovation Hub) pe trei modele de afaceri

Banca Națională a României a continuat comunicarea cu companiile de tip Fintech și în cursul anului 2020. Prin intermediul punctului de contact Fintech Innovation Hub s-au urmărit modelele de afaceri abordate de entitățile care au trimis informații prin acest canal, în special cu privire la metode inovatoare de plată, se arata in Raportul Anual al […] The post Companiile fintech au trimis informatii catre BNR (la Fintech Innovation Hub) pe trei modele de afaceri appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

Companiile fintech au trimis informatii catre BNR (la Fintech Innovation Hub) pe trei modele de afaceri

Banca Națională a României a continuat comunicarea cu companiile de tip Fintech și în cursul anului 2020. Prin intermediul punctului de contact Fintech Innovation Hub s-au urmărit modelele de afaceri abordate de entitățile care au trimis informații prin acest canal, în special cu privire la metode inovatoare de plată, se arata in Raportul Anual al […]

The post Companiile fintech au trimis informatii catre BNR (la Fintech Innovation Hub) pe trei modele de afaceri appeared first on NOCASH ® de 20 ani.