Coloana de mașini pe DN 1 se întinde deja de la intrarea în Predeal până la ieșire din Bușteni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 12:15, valorile de trafic sunt în creștere pe sensul către București al DN1 Brașov-București, formându-se coloană în mișcare de la limita cu județul Brașov, până la ieșirea din stațiunea Bușteni. De asemenea, trafic intens este și la intrare în localitatea Comarnic, tot […] Articolul Coloana de mașini pe DN 1 se întinde deja de la intrarea în Predeal până la ieșire din Bușteni apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Coloana de mașini pe DN 1 se întinde deja de la intrarea în Predeal până la ieșire din Bușteni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 12:15, valorile de trafic sunt în creștere pe sensul către București al DN1 Brașov-București, formându-se coloană în mișcare de la limita cu județul Brașov, până la ieșirea din stațiunea Bușteni. De asemenea, trafic intens este și la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre.

Întrucât sunt așteptate valori ridicate de trafic, în cursul acestei zilei, pe sensul către Capitală al DN 1 Brașov – Ploiești – București, recomandăm conducătorilor auto următoarele rute alternative: 

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

 Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

 Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe șoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Articolul Coloana de mașini pe DN 1 se întinde deja de la intrarea în Predeal până la ieșire din Bușteni apare prima dată în Observatorul Prahovean.