Coliziune între un autoturism și un camion, pe E85, soldată cu rănirea unei femei

Articolul Coliziune între un autoturism și un camion, pe E85, soldată cu rănirea unei femei se poate citi integral pe Stiri de Buzau. Un accident rutier cu o victimă s-a înregistrat, joi dimineață, pe DN2 E85, la Poșta Câlnău, județul Buzău. În coliziune au fost implicate două vehicule, respectiv un camion și un autoturism. Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe un drum lateral către DN2 […] The post Coliziune între un autoturism și un camion, pe E85, soldată cu rănirea unei femei first appeared on Stiri de Buzau.

Coliziune între un autoturism și un camion, pe E85, soldată cu rănirea unei femei

Articolul Coliziune între un autoturism și un camion, pe E85, soldată cu rănirea unei femei se poate citi integral pe Stiri de Buzau.

Un accident rutier cu o victimă s-a înregistrat, joi dimineață, pe DN2 E85, la Poșta Câlnău, județul Buzău. În coliziune au fost implicate două vehicule, respectiv un camion și un autoturism. Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe un drum lateral către DN2 […]

The post Coliziune între un autoturism și un camion, pe E85, soldată cu rănirea unei femei first appeared on Stiri de Buzau.